Вести

РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА СЕЛО МЛАДЕНОВЦА

Активисти Месног одбора Село Младеновац ОО СНС Младеновац организовали су штанд у селу испред зграде месне заједнице.
У разговору са својим комшијама имали су прилику да чују предлоге и сугестије који се тичу побољшања услова живота у селу. Такође, свим комшијама су поделили најновији број СНС Информатора.

ИНФОРМАТОР И ЗАШТИТНЕ МАСКЕ НА ПОКЛОН СУГРАЂАНИМА

Активисти Уније младих разговарали су са суграђанима у центру града и том приликом им поделили најновији број СНС Информатора. У складу са епидемиолошком ситуацијом, како би додатно утицали на свест грађана да се придржавају свих мера заштите, свим пролазницима су поклањали заштитне маске.

РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА У КАРАЂОРЂЕВОЈ УЛИЦИ

Активисти месног одбора Драпшин ОО СНС Младеновац организовали су разговор са грађанима који живе у Карађорђевој улици како би у непосредном контакту чули сугестије и предлоге које се тичу побољшања услова живота у том насељу. Овом приликом поделили су суграђанима поседњи број СНС Информатора.

У ПОСЕТИ СТАРИЈОЈ СУГРАЂАНКИ

Представници Савета за пензионере Општинског одбора Српске напредне странке Младеновац посетили су пензионерку Виду Ристић која живи у МЗ ”Драпшин“.

AКЦИЈА УРЕЂЕЊА ИЗВОРИШТА ГРАДИНИЦА

Активисти Месног одбора Ковачевац исккористили су лепо поподне како би уредили зелену површину у делу овог села. Организовали су радну акцију на изворишту Градиница, спомен чесми која је подигнута шездесетих година прошлог века.

БРИНЕМО О КОМШИЈАМА

Активисти Месног одбора Баташево ОО СНС Младеновац обишли су своју суграђанку Љиљану Перић која, као пензионер са скромним примањима, живи сама у свом домаћинству.

Pages