Вести

ЗА ЧИСТИЈУ И ЛЕПШУ ВЛАШКУ

Активисти МО Влашка Српске напредне странке Младеновац искористили су лепо време за сређивање простора око фудбалског игралишта у селу. Покошена је трава поред игралишта и почишћено смеће које се налазило у просторијама уз фубалски терен.

БРИНЕМО О СВОМ ОКРУЖЕЊУ

Бригу о свом селу протеклог викенда показали су чланови, активисти и функционери Месног одбора Марковац Српске напредне странке у Младеновцу.
На предлог мештана организовали су акцију у којој су уклонили смеће и покосили простор око зграде месне заједнице.

АКЦИЈА ЧИШЋЕЊА У СЕЛО МЛАДЕНОВЦУ

Активисти Месног одбора Село Младеновац ОО СНС Младеновац организовали су акцију уређења простора око спортског терена и зграде месне заједнице у центру тог села. Они су покосили траву и уклонили растиње и отпад.

НАПРЕДЊАЦИ УРЕДИЛИ ЦЕНТАР ДУБОНЕ

Активисти и функционери Месног одбора Дубона СНС Младеновац организовали су акцију уређења зелене површине код Дома у центру те месне заједнице. Вредни младеновачки напредњаци покосили су траву, раскрчили растиње, покупили и уклонили отпад са ове зелене површине, као и у непосредној близини зграде Дома.

АКЦИЈА УКЛАЊАЊА ГРАФИТА

Активисти и функционери Месног одбора Центар ОО СНС Младеновац искористили су лепо време првог дана викенда и организовали акцију уклањања графита са фасаде стамбене зграде у улици Краљице Марије.

РАЗГОВОР СА ГРАЂАНИМА

Функционери Општинског одбора СНС Младеновац обишли су суграђане који живе у мобилним стамбеним јединицама у Карађорђевој улици. Са њима су разговарали о проблемима са којима се сусрећу и обећали сву неопходну подршку и помоћ како би се људи који ту живе убудуће имали боље услове живота.

АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦЕ У ЈАГЊИЛУ

Екипе предузећа "АРБАГ" асфалтирале су крак улице Добрице Јовановића у МЗ ”Јагњило“ у дужини од 100 метара. Радове је финансирала општина Младеновац у оквиру програма санације локалних путева.

АСФАЛТИРАНА УЛИЦА У МАРКОВЦУ

У оквиру пројекта санације путева на територији општине Младеновац, екипе предузећа "АРБАГ" асфалтирале су Илићеву улицу у Марковцу, некадашња Црквињачка, у дужини од 380 метара.
Становници ове улице први пут су добили асфалтни пут чиме су створени знатно бољи услови живота у овом насељу.

Pages