Вести

ВАНДАЛСКИ НАПАД НА ПРОСТОРИЈЕ СНС У МЛАДЕНОВЦУ

Вечерас је извршен вандалски напад на просторије Српске напредне странке у Младеновцу од стране такозване опозиције која своје активности спроводи на улици у жељи да насиљем добије оно што није и никада неће успети демократским средствима и на изборима.

У ПОСЕТИ ПОРОДИЦИ МИЛОШЕВИЋ, ПОВОДОМ МЕЂУНАРОДНОГ ДАНА ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ

Поводом 3.децембра, Међународног дана особа са инвалидитетом, представнице Уније жена Српске напредне странке Општинског одбора Младеновац посетиле су породицу Драгице Милошевић из Амерића. Драгица је самохрана мајка сина ометеног у развоју са којим живи у свом домаћинству у овом младеновачком селу.

САВЕТ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ УЗ СВОЈЕ СТАРИЈЕ ЧЛАНОВЕ

Представници Савета за пензионере Српске напредне странке Општинског одбора Младеновац и Месног одбора Село Младеновац посетили су Душанку Василић, дугогодишњу чланицу странке која живи у тој месној заједници.

ДРУЖЕЊЕ СА СТАРИЈИМ МЛАДЕНОВЧАНИМА

Како би старије Младеновчане подстакли да што квалитетније живе и уживају у својој старости, Савет за пензионере Општинског одбора СНС Младеновац организовао је интерактивну радионицу на тему ”Превенција усамљености у трећем добу“, на којој су присутни имали прилику да изнесу своја искуства на ову тему.

ОБОЈИ СВЕТ У НАРАНЏАСТО - СТОП НАСИЉУ НАД ЖЕНАМА!

Чланице Уније жена Српске напредне странке Младеновац, организовањем штанда и разговором са суграђанкама, дале су допринос обележавању Међународног дана борбе против насиља над женама у циљу скретања пажње јавности на овај проблем.

ЧЛАНИЦЕ УНИЈЕ ЖЕНА НА ПРЕДСТАВИ ЈУГОСЛОВЕНСКОГ ДРАМСКОГ ПОЗОРИШТА

Унија жена Општинског одбора Српске напредне странке Младеновца организовала је за своје чланице посету Југословенском драмском позоришту у Београду где је 16 жена присуствовало представи ”Тако је (ако вам се тако чини)“.

ТАКМИЧЕЊЕ ПЕНЗИОНЕРА У ПИКАДУ

Како би својим суграђанима трећег доба омогућили да квалитетно проведу слободно време, да се забаве и рекреирају, Савет за пензионере Општинског одбора Српске напредне странке Младеновац организовао је такмичење пензионера у пикаду.

Pages