Саопштења

МИЛИЧКОВИЋ: ВУЧИЋ ПОКАЗАO СНАГУ

Делегација Србије, предвођена председником Александром Вучићем, показала је пре свега снагу и одлучност у борби за српске националне и државне интересе.

Потписивањем билатералног споразума између САД и Србије, представља историјски важан моменат за нашу земљу.

MИЛИЧКОВИЋ: ЂИЛАС ПЛАСИРА НОВЕ ЛАЖИ О СТЕФАНОВИЋУ

Драган Ђилас је тешко оболео човек, опседнут патолошком мржњом према министру полиције Небојши Стефановићу. Нова умоболна лаж коју је данас пласирао преко свог данасоида да министар Стефановић командује некаквим навијачима и хулиганима на протесту опозиције показује да Ђиласово лудило озбиљно узима маха.

МИЛИЧКОВИЋ: ЂИЛАСЕ ТИ СИ СРАМОТА СРБИЈЕ

Цртање мете на челу деци Александра Вучића је за најоштрију осуду читаве јавности.

Кампања мржње у режији Драгана Ђиласа, која је уперена у Вучићеву децу траје предуго и сваки нов напад је морбиднији од претходног.

МИЛИЧКОВИЋ: ПРЕТЊЕ ВУЧИЋУ ОРГАНИЗОВАНЕ И ДИРИГОВАНЕ

Таман када мислимо да су лудило и насиље у СзС достигли свој врхунац, доживимо још једно непријатно изненађење и још луђу претњу.

Скандалозно је шта себи допуштају Ђиласови, Јеремићеви и Бошкови следбеници.

МИЛИЧКОВИЋ: ОБРАДОВИЋЕВА ЈЕДИНА ПОЛИТИКА ПРИМИТИВИЗАМ И ЛАЖИ

После данашњег наступа ”мудрог“ шеширџије Бошка Обрадовића нормалном човеку остаје само да се запита да ли овај некадашњи самозвани патриота и народни посланик има икога да му каже да већ увелико, навелико и једино срамоти самог себе.

ОСУЂУЈЕМО НАПАД НА ЗАПОСЛЕНЕ У ЈКП „ГРАДСКА ЧИСТОЋА”

Градски одбор Београд Српске напредне странке осуђује напад на запослене у ЈКП „Градска чистоћа”, који су само обављали савесно и часно свој посао, уклањајући неред који су за собом оставиле присталице Ђиласовог, Јеремићевог, Обрадовићевог и Трифуновићевог савеза.

Pages