Саопштења

Пуна подршка председнику Вучићу

Општински одбор Српске напредне странке у Младеновцу даје пуну подршку председнику Александру Вучићу у наставку одлучне борбе за мирно решавање ситуације на Косову и Метохији.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Политика насиља и хаоса обележје је данашње опозиције у Народној скупштини Републике Србије. Примитивизам и насиље којим се унижавају институције појава је против које се морамо одлучно борити.

АЛЕКСАНДАР ШАПИЋ КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА БЕОГРАДА

Градски одбор Београд Српске напредне странке на данас одржаној седници донео је једногласно одлуку да за градоначелника Београда предложи првог на листи "Александар Вучић - Заједно можемо све" Александра Шапића.

ПУНА ПОДРШКА ПРЕМИЈЕРКИ АНИ БРНАБИЋ

Општински одбор Младеновац најоштрије осуђује сраман филм који је емитован на телевизији N1 о председници Владе Србије, Ани Брнабић.

У недостатку политичких идеја и програма, интересне групе маскиране у самозвану опозицију принуђене су да креирају овакве “медијске” садржаје.

БЕЗРЕЗЕРВНА ПОДРШКА ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ

Градски одбор Београд Српске напредне странке, на данашњој седници, једногласно је донео одлуку да предложи Александра Вучића за председника странке на предстојећој седници Скупштине странке, која је заказана за 27.новембар.

ЂИЛАСОВЦИМА СМЕТА ЛЕПШИ И ЧИСТИЈИ МЛАДЕНОВАЦ

Чланови Општинског одбора Младеновац Српске напредне странке посадили су данас двадесет туја у насељу 25. Мај. Акције које имају за циљ да подигну свест грађана о значају чувања човекове средине очигледно сметају тајкунским медијима које финансира Драган Ђилас.

ОПШТИНСКИ ОДБОР СНС МЛАДЕНОВАЦ НАЈОШТРИЈЕ ОСУЂУЈЕ СРАМНЕ НАПАДЕ НА ПОРОДИЦУ ПРЕДСЕДНИКА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА

Представници Савеза за Србију политиком без аргумената, ширењем мржње и нападима на породицу председника Александра Вучића, показују свој политички домет. Бесрамно понашање постала је одлика која је одредила њихов политички курс. Такву политику грађани Србије осуђују и ограђују се од ње.

САОПШТЕЊЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА МЛАДЕНОВАЦ

Општински одбор Младеновац на јучерашњем састанку једногласно је изгласао предлог за смену Небојше Стефановића са места председника Градског одбора СНС Београд и комплетног руководства Градског одбора СНС Београд.

Pages