Саопштења

БЕЗРЕЗЕРВНА ПОДРШКА ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ

Градски одбор Београд Српске напредне странке, на данашњој седници, једногласно је донео одлуку да предложи Александра Вучића за председника странке на предстојећој седници Скупштине странке, која је заказана за 27.новембар.

ЂИЛАСОВЦИМА СМЕТА ЛЕПШИ И ЧИСТИЈИ МЛАДЕНОВАЦ

Чланови Општинског одбора Младеновац Српске напредне странке посадили су данас двадесет туја у насељу 25. Мај. Акције које имају за циљ да подигну свест грађана о значају чувања човекове средине очигледно сметају тајкунским медијима које финансира Драган Ђилас.

ОПШТИНСКИ ОДБОР СНС МЛАДЕНОВАЦ НАЈОШТРИЈЕ ОСУЂУЈЕ СРАМНЕ НАПАДЕ НА ПОРОДИЦУ ПРЕДСЕДНИКА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА

Представници Савеза за Србију политиком без аргумената, ширењем мржње и нападима на породицу председника Александра Вучића, показују свој политички домет. Бесрамно понашање постала је одлика која је одредила њихов политички курс. Такву политику грађани Србије осуђују и ограђују се од ње.

САОПШТЕЊЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА МЛАДЕНОВАЦ

Општински одбор Младеновац на јучерашњем састанку једногласно је изгласао предлог за смену Небојше Стефановића са места председника Градског одбора СНС Београд и комплетног руководства Градског одбора СНС Београд.

ЈОВАНОВИЋ: ЂИЛАСОВ ПОТРЧКО У МЛАДЕНОВЦУ ОСТАВИО ПУСТОШ

Срамотно је јавно подржавање вандализма од стране Ђиласовог потрчка Чокића који бесрамно прозива ангажовање полиције на проналажењу хулигана који су напали просторије Српске напредне странке. Не видим шта је спорно што је све предузето да се пронађу починиоци таквог дела.

ГЛИШИЋ: НАПАД НА СРПСКУ НАПРЕДНУ СТРАНКУ ЈЕ НАПАД НА УСПЕШНУ, МОДЕРНУ И ПРИСТОЈНУ СРБИЈУ

После напада на просторије Српске напредне странке у Младеновцу, уследио је бесраман напад на повереника Општинског одбора, Милосава Миличковића од стране Ђиласoвих послушника у Младеновцу.

МИЛИЧКОВИЋ: ВАНДАЛСКИ НАПАД НА ПРОСТОРИЈЕ СНС У МЛАДЕНОВЦУ

Обавештавам јавност да је мржња Ђиласових следбеника у Младеновцу кулминирала бруталним вандалским нападом на страначке просторије у центру општине. У ноћи 11. на 12. март 2021. извршен је напад на просторије Српске напредне странке у Младеновцу.

Pages