Саопштења

МЛАДЕНОВАЦ ЈЕ УЗ ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА, ЗА ЈАКУ И СТАБИЛНУ СРБИЈУ

Врхунац у ширењу мржње и промоцији насиља, на протесту „против насиља“, како га називају, је монструозна претња вешањем скандалозним „перформансом“ који приказује обешену лутку са ликом председника Србје Александра Вучића.

Саопштење за јавност

Још једном представници опозиције показују колико немају поштовања према жртвама две трагедије које су задесиле нашу земљу користећи те жртве ради остваривања својих политичких циљева. ж

Најоштрије осуђујемо претње и позиве на убиство председника Вучића

Претње и позиви на убиство председника Александра Вучића сраман су чин антидржавне опозиције. Аца Половина и његов политички шеф Милош Јовановић сваким својим новим поступком потврђују да њихова болесна жеља за насилним преузимањем власти постаје необуздана.

Општински одбор Младеновац оштро осуђује претње председнику Вучићу

Општински одбор Српске напредне странке у Младеновцу најоштрије осуђује позив на насиље и претње смрћу које су данас на Дан државности Републике Србије упућене председнику Александру Вучићу.

Пуна подршка председнику Вучићу

Општински одбор Српске напредне странке у Младеновцу даје пуну подршку председнику Александру Вучићу у наставку одлучне борбе за мирно решавање ситуације на Косову и Метохији.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Политика насиља и хаоса обележје је данашње опозиције у Народној скупштини Републике Србије. Примитивизам и насиље којим се унижавају институције појава је против које се морамо одлучно борити.

Pages