Вести

МЛАДЕНОВАЦ ЈЕ УЗ ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА, НАРОД ЈЕ УЗ ПРЕДСЕДНИКА!

Чланови Општинског одбора СНС Младеновац минутом ћутања одатали су пошту трагично настрадалим суграђанима, невиним жртвама стравичног масакра.
Најоштрије су осудили сваки вид насиља и коришћење трагедије за остваривање политичких циљева и ширење мржње, као што то чине представници опозиције на својим скуповима.Општински одбор Младеновац још једном је пружио безрезервну и недвосмислену подршку политици Српске напредне странке и председника Алексанра Вучића.Припремајући се за највећи скуп у историји Србије заказан за 26. мај у Београду, руководство и чланови Општинског одбора Младеновац истакли су да ће тог дана Србија показати да иде напред, озбиљним и одговорним путем, да ће то бити скуп наде и будућности на којем су добродошли сви добри људи који желе добро својој деци, који желе добро Србији.
На данашњем састанку чланству Општинског одбора предочени су досадашњи радови као и динамика будућих радова у општини Младеновац.
Општински одбор Младеновац је уз Српску напредну странку и председника Александра Вучића. Народ је уз председника! Нема предаје, поручено је са састанка Општинског одбора СНС Младеновац.