Вести

ЗАЈЕДНИЧКИМ РАДОМ РЕШАВАМО СВЕ ИЗАЗОВЕ

Представници Уније младих Општинског одбора Младеновац Српске напредне странке дружили су се данас са комшијама у Великој Крсни. Упркос хладном времену, мештани су врло радо прилазили штанду како би поразговарали са младим напредњацима. Осим тога што су разменили мишљења и идеје о пројектима који ће бити реализовани у наредном периоду, а који би требало да додатно побољшају услове живота у Великој Крсни, грађани су били у прилици да добију и све информације у вези са процесом имунизације.

Штанд у Великој Крсни обишао је члан Председништва Српсле напредне странке и потпредсендиник Градског одбора Београд, Милосав Миличковић, који је и овом приликом истакао да се само директном комуникацијом са грађанима могу успешно решавати сви проблеми и креирати политика која даје најбоље резултате. Миличковић је рекао да заједничким радом можемо да створимо услове за побољшање животног стандарда који ће омогућити бољи живот свих грађана.

”Брига о људима и решавање важних, животних питања грађана у свакој месној заједници је приоритет политике коју спроводи Српска напредна странка и председник Александар Вучић. Нећемо штедети енергију и знање да ту политику и даље спроводимо у дело. Највећи мотив да у свему истрајемо је поверење које нам грађани указују“, рекао је Миличковић.