Вести

СТЕФАНОВИЋ: НАСТАВИЋЕМО ДА УЛАЖЕМО У РАЗВОЈ ПОЉОПРИВРЕДЕ

Председник београдског одбора Српске напредне странке Небојша Стефановић обишао је данас, у селу Ковачевац код Младеновца, газдинство Игора Станковића, са којим је разговарао о важности развоја пољопривреде.
”За листу „Александар Вучић – За нашу децу“ развој пољопривреде је један од најважнијих приоритета. Зато смо и предвидели, пројектом ”Србија 2025“, да се у наредних пет година уложи 100 милиона евра у развој пољопривреде, како у виду раста субвенција, тако и у виду финансијске помоћи пољопривредницима за куповину машина“, истакао је Стефановић.
Он је нагласио да једино глас за Српску напредну странку представља гарант даљег развоја Србије, али и пољопривреде.
”Урадили смо пуно тога у последњих неколико година, али још доста посла је пред нама. План нам је да подстакнемо и већу пољопривредну производњу, али и да се лакше пласирају производи пољопривредника. Један од начина је, рецимо, и отварање продавнице хране домаће радиности у Београду“, поручио је Стефановић.
Игор Станковић је рекао да је задовољан како је држава помогла пољопривреднике и додао да је ситуација сада далеко боља него што је била раније.
Стефановић је, приликом обиласка општине Младеновац, поручио да је важно да се настави јачање целокупне привредe због економског напретка, који уједно значи и веће плате и пензије.
Председник београдског одбора СНС је данас у Младеновцу обишао и шесточлану породицу Кривокапић. Стефановић је Александру и Гордани, који имају четири ћерке, рекао да ће држава наставити да помаже породице са троје и четворо деце, јер је то важно и због наталитета, али и да млади остају у Србији и овде граде своју будућност.
Кривокапићи су истакли да им досадашња помоћ државе веома значи за лакше и безбрижније одгајање деце.