Вести

САСТАНАК СА МИНИ ИЗБОРНИМ ШТАБОВИМА ОО МЛАДЕНОВАЦ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

У препуној сали општине Младеновац, у присуству више од 200 активиста, одржан је састанак са мини изборним штабовима Општинског одбора Младеновац Српске напредне странке. Повереник Општинског одбора, Андрија Чупковић, захвалио се свим члановима Изборног штаба на преданом раду и залагању. Чупковић је истакао да се у Младеновцу у претходних годину дана интезивно радило и да су готово сва обећања дата грађанима испуњена.

”Настављамо са реализацијом започетих пројеката и покрећемо нове. Наша је обавеза да испунимо све што смо договорили, али и да постављамо још веће циљеве и изазове. Једино што признајем јесу резултати и зато вас молим да на терену саслушате своје комшије, да уважите њихове потребе и кандидујете иницијативе са којима вам се обрате, како бисмо се изборили за још бољи Младеновац. Оно што се памти јесу дела. Зато је важно да све што обећамо и испунимо “, рекао је Чупковић.

Повереник Општинског одбора Младеновац је навео неке од битнијих пројеката који ће бити реализoвани у наредном периоду попут изграње нових бунара, водоводне и канализационе мреже, рециклажног центра и трансфер станице, Визиторског центра, објеката месних заједница, реконструкције Гимназије, улице Јанка Катића, сеоских здравственихх амбуланти, изградње кружног тога у МЗ ”Драпшин“, новог вртића, инвестиционог одржавања зграда и бројних других инвестиција.