Вести

Реаговање на неистините информације у вези рада Привременог органа

Председник Привременог органа ГО Младеновац Владан Глишић демантовао је информацију која се појавила на друштвеној мрежи Фејзбук, у којој се наводи да је Привремени орган тражио да се плати 12 хиљада динара за постављање коша у главној младеновачкој улици, за потребе спортско-хуманитарног пројекта „Тројка из блока“.

Владан Глишић, испред Привременог органа ГО Младеновац, тврди да је таква информација апсолутно нетачна.

„Одговорно тврдим да је реч о дезинформацији и да Привремени орган, од када је преузео руковођење општином, ни на једном свом састанку није разматрао такав захтев нити донео одлуку да се наплати постављање коша за потребе спортско-хуманитарне манифестације „Тројка из блока. Привремени орган препознаје значај оваквих пројеката и увек ће стати иза сваког спортског догађаја и хуманитарне акције коју организују грађани и, сходно могућностима, директно се укључити у њихову реализацију", рекао је Глишић.

Глишић каже да његове наводе може да потврди сваки члан Привременог органа и да је нејасно због чега се сјајна акција попут пројекта „Тројка из блока“ користи за изношење неистина и обману младеновачке јавности.