Вести

РАЗГОВОРОМ ДО РЕШЕЊА СВИХ ИНИЦИЈАТИВА И ПОТРЕБА ГРАЂАНА - ЗБОР ГРАЂАНА У РАЈКОВЦУ

Председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић са својим сарадницима, разговарао је са становницима МЗ ”Рајковац“ о решавању њихових проблема и реализацији иницијатива које су покренули преко своје месне зајденице. Глишић је обавестио суграђане да су почели радови на изградњи пешачке стазе од Цркве до ресторана ”Драговић“, чиме ће се решити дугогодишњи проблем безбедности учесника у саобраћају. Он је подсетио да је у Рајковцу у претходне четири године асфалтирано више од пет километара путева а више од шест километара санирано каменом подлогом је. Такође, изграђена је нова саобраћајна петља код гробља.
У Рајковцу је у плану изградња два километра канализационе мреже, терена за мале спортове и дечијег игралишта, као и наставак изградње водоводне мреже. Такође, биће асфалтиране све преостале улице у насељу.
Глишић је са овог скупа поручио да одговорна општинска власт увек ослушкује иницијативе грађана и да њихове потребе морају бити на првом месту. За све има новца и за све постоји решење, рекао је Глишић окупљеним становницима Рајковца и договорио са њима који ће пројекти, као приоритетни, бити реализовани у наредном периоду.