Вести

РАЗГОВОР СА СТАНОВНИЦИМА ВЕЛИКЕ КРСНЕ

Функционери Општиснког одбора Младеновац Српске напредне странке разговарали су са мештанима краја Доњи Вићовци у Великој Крсни. Они су упознали суграђане са плановима за развој овог дела села у којем наредних дана почиње изградња водовне мреже.
Како је речено, ускоро ће водоводном мрежом бити покривена територија целог села, што је било једно од обећања одговорног општинског руководства предвођеног Српском напредном странком.
На збору је било речи и о другим плановима за развој Велике Крсне, а подршка становника ове месне заједнице је веома важна како би се наставило са реализацијом започетих пројеката.
Поред водовода, у плану је асфалтирање преосталих улица и изградња земљаних и атарских путева. У перспективи је и изградња пешачке стазе од улаза у Велику Крсну до центра села.
Мештани су изнели своје предлоге и идеје како би се у што већој мери решили сви комунални и инфраструктурни проблеми са којима се сусрећу.
Подсетимо, у току су радови на изградњи водоводне мреже у Дреновачкој улици, а екипе ЈКП “Младеновац” након тога настављају са радовима у крају Доњи Вићовци. У претходном периоду најмађи становници овог села добили су модерно дечије игралиште у насељу Дреновача, адаптиране су просторије предшколске установе а цело село је покривено гасификационом мрежом. Асфалтирано је више од 12 километара путева, каменом подлогом пресвучено више од 14 километара и изграђено 30 километара земљаних путева.