Вести

Проширени састанак општинских одбора Младеновац и Сопот

У препуној сали Скупштине општине Младеновац одржан је проширени састанак општинских одбора Српске напредне странке Младеновац и Сопот. Поред члана председништва и председника градског одбора СНС Београд, Небојше Стефановића, састанку су присуствовали и члан председништва и потпредседник градског одбора СНС Београд, Милосав Миличковић, секретар градског одбора Александар Марковић, као и представници општинских одбора СНС Младеновац и Сопот.

Састанак је отворио и присутне поздрвио председник градске општине Младеновац и један од координатора оппштинског одбора СНС у Младеновцу, Владан Глишић. Након тога, председник градског одбора, Небојша Стефановић, саопштио је да је Председништво СНС донело једногласну одлуку да за председника Србије, као свог кандидата, истакне Александра Вучића, што је поздрављено вишеминутним аплаузом присутних чланова. Присутнимa су се обратили и поптредседник градског одбора, Милосав Миличковић и председник општине Сопот, Живорад Милосављевић. Састанку су присуствовали и повереници месних одбора СНС, одборници СНС , чланови изборног штаба и најактивнији чланови две општине. Тема састанка били су предстојећи председнички избори.

Председник градског одбора Српске напредне странке, Небојша Стефановић, предочио је присутнима колико је битно да се пут реформи настави до краја и да се до циља може доћи једино ако победи председнички кандидат Српске напредне странке, Александар Вучић.

На крају састанка, присутни су били у прилици да постављају питања руководству градског одбора и представницима општинских одбора Младеновца и Сопота. Састанак је протекао у изузетно позитивној атмосфери, а присутни су поручили да су спремни да наставе да раде и иду напред у борби за модерну и уређену Србију, као и да ће на том путу пружити максимум, заједно са председником Српске напредне странке, Александром Вучићем.