Вести

НЕГУЈЕМО ПРИЈАТЕЉСТВА СА СТАРИЈИМ СУГРАЂАНИМА

Представници Савета за пензионере Српске напредне странке у Младеновцу посетили су породицу једне од најактивнијих пензионерки међу члановима младеновачког одбора СНС-а, госпођу Десанку Жигеровић.
Госпођа Десанка живи у селу Ковачевац у којем је покренула разне иницјативе за решавање проблема са којима се житељи Ковачевца сусрећу. Иако није рођена у Ковачевцу, своју љубав према овом селу не крије и труди се да у складу са својим могућностима подржи и помогне све активности Српске напредне странке у Ковачевцу и Младеновцу, а веома је активна и у раду Савета за пензионере.
Да године нису битне, поготово у борби за боље сутра, Десанка наглашава у свакој прилици. Сва окупљања и дешавања намењена пензионерима редовно посећује, а на таквим догађајима Десанка и њен супруг спријатељили су се са многим члановима Српске напредне станке.
“Уз дружење и леп разговор рађају се нова познанства али и нове идеје и предлози”, каже Десанка и додаје да је веома задовољна добром сарадњом и разумевањем које представници Општинског одбора Српске напредне странке показују према иницијативама и предлозима својих суграђана, као и спремношћу да увек прихвате и по коју конструктивну критику.
Иако јој енергије и идеја не мањка, Десанка каже да на млађима свет остаје и верује да ће својим примером показати младима на који начин продуктивно да усмере деловање и помогну својој општини, граду, држави.
Представници Савета за пензионере попричали су са госпођом Десанком о више актуелних тема, а након непосредног и конструкивног разговора, њеној породици и свим младеновачким пензионерима пожелели добро здравље и много среће у наредној години.