Вести

Настављају се радови на асфалтирању локалних путева и градских саобраћајница

Привремени орган ГО Младеновац и Дирекција за путеве града Београда, преко извођача радова ЈКП „Београд пут“, настављају радове на асфалтирању локалних путева и градских саобраћајница на територији општине Младеновац.
Екипе Београд пута, са својом механизацијом, почеле су припремне радове у делу улице Милутина Миланковића у Село Младеновцу. Ова деоница биће асфалтирана наредних дана.

Председник Привременог органа ГО Младеновац Владан Глишић, који је, иначе, и један од координатора ОО СНС у Младеновцу, каже да ће, након Село Младеновца, асфалтирање бити настављено и у другим месним заједницама.

„У сарадњи са управом града Београда настављамо радове на асфалтирању младеновачких улица. Ослушкујемо потребе грађана, па се тако и овај крак улице Милутина Миланковића, у дужини од сто метара, ради на њихову иницијативу. Привремени орган, иначе, од када је преузео управљање општином, осим што се бави отклањањем проблема из претходног периода, интезивно ради на томе да створи услове за бољи живот свих грађана. Решавање инфраструктурних и комуналних проблема је свакако међу приоритетима. Тренутно је акценат на асфалтирању улица, али у плану су и други инфраструткурни пројекти“, рекао је Глишић.

Поред асфалтирања локалних путева и градских саобраћајница, ускоро би требало да почне и санација атарских путева, у укупној дужини од 8.000 метара.

Више фотографија у "Фото галерији".