Вести

Наш посао је да обезбедимо будућност за сваког човека у овој земљи

Председник Градског одбора Београд Српске напредне странке Небојша Стефановић разговарао је са најстаријим суграђанима у Младеновцу и нагласио да се одговорна власт предвођена СНС, како у општини, тако и у граду и на републици, труди да поред решавања комуналних проблема реши и друге проблеме који муче грађане Београда. Стефановић је истакао да људи раније нису веровали у будућност, да нису веровали у било шта.

„Најгоре је када народ ништа не пита и не тражи од своје власти, јер то значи да јој не верују, зато ми је драго што ви нас данас питате и што тражите. Хоћемо да се потрудимо да људи пре свега имају прилику да раде и ми смо почели да отварамо фабрике. Пример је фабрика Меи Та у Обреновцу, прва фабрика која је после 12 година отворена у Београду, која данас запошљава 900 радника, а план је да запошљава 2.500 људи. Тако се воли Србија, и тако показујете да градите будућност, јер ми хоћемо да млади остају у нашој земљи“, рекао је Стефановић.

Ви који сте градили ову земљу и овај град, који сте се потрудили да ово буде озбиљна држава добро знате који су то људи који су дозволили да пропадну велике фирме које су радиле, које сте ви подизали, и додао да је уверен да Београђани неће да их воде људи који су им затварали будућност и да неће да говори о прошлости, већ о будућности и начину на који та будућност може да се обезбеди. „Наш посао је да обезбедимо будућност за сваког човека у овој земљи. Морамо да обезбедимо посао, да млади људи почну да раде, да имају где да се запосле и да поштено и својим радом могу да обезбеде за своју породицу будућност у овој земљи“, рекао је Стефановић, и додао да се председник Александар Вучић бори да обезбеди стабилност јер је то оно што привлачи инвестиције, које су предуслов за нова радна места.

Стефановић је рекао да је тешко изградити пут када дођете у нешто разорено, али да је председник Вучић то успео и то управо уз подршку пензионера којима дугујемо највећу захвалност, како за разумевање које су имали у последње две године, тако и за све оно што су изградили, подигли и све оно што су нама оставили. Стефановић се на самом крају данашњег дружења са пензионерима захвалио најстаријој суграђанки која има 101 годину, и преосталима пожелео да доживе најмање те године.