Вести

ДРУЖЕЊЕ СА ДАМАМА ЗА 8. МАРТ

За старије Младеновчане организовано је још једно дружење као мали знак пажње и захвалности за све што су до сада учинили градећи свој град и своју земљу. Провели су вече уживајући у дружењу, игри, шали и смеху, онако како само они то умеју.

Са пензионерима су се дружили и члан председништва Српске напредне странке, заменик градоначелника Београда Горан Весић, чланица Главног одбора Српске напредне странке и Градска секретарка за социјалну заштиту, Наташа Станисављевић, директор ЈКП „Паркинг сервис“ Београд Андрија Чупковић и председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић.

Весић је рекао да су пензионери заслужни што је Србија данас економски стабилна земља која има будућност и захвалио им се на свему што су урадили на развоју нашег друштва и државе.

”Њихово жртвовање омогућило је да се српска економија данас развија и да 2026. године просечна плата у Србији буде 1.000 евра, у Београду 1.300 евра а пензија 500 евра“, рекао је Весић и истакао да глас за Александра Вучића и Српску напредну странку значи глас за МИР, СТАБИЛНОСТ и ЕКОНОМСКИ РАСТ.

”Мир значи да Србија не води туђе ратове, нити пристаје да буде део игре великих сила које ратују преко малих народа. Политика мира значи да док су Вучић и Српска напредна странка на власти, ниједна мајка у Србији неће послати дете у рат, нити ће дочекати сина у мртвачком сандуку. Много пута је Србија водила туђе ратове у прошлом веку и губила своје кћери и синове. Сада је наш интерес да сачувамо мир. То је политика Александра Вучића и Српске напредне странке. Стабилност значи да нам нису потребне свађе и потреси у земљи у време док је Европа пред ратом. Све снаге улажемо да обезбедимо резерве хране и енергенте за наш народ. Наши магацини су пуни и имамо довољно енергената да издржимо месеце велике кризе у Европи. Тако смо када је цео свет стао због вируса ковид 19 први обезбедили медицинску опрему и респираторе а после Кинеза најбрже градили ковид болнице”.

”Први смо имали вакцине. Како смо тада штитили здравље нашег народа тако сада чувамо мир. То можемо јер су наше јавне финансије стабилне, зато смо штедели и били добри домаћини. Зато је данас Србија стабилнија од многих богатијих европских земља. Економски раст значи да ћемо да сачувамо радна места, да ће плате и пензије наставити да расту и да ће стандард грађана бити виши. То значи да ћемо све да учинимо да се настави са приливом страних инвестиција у нашу земљу. Само економски снажна и богата Србија може да има снажну војску и дипломатију као и да брани наше виталне националне интересе. Ниједан инвеститор неће доћи у земљу којој има сукоба и нема стабилности. Зато нама мир обезбеђује економски раст“, рекао је Весић и додао:

”Време које је пред нама, неизвесно је. Нико у свету са сигурношћу не може да каже шта ће се догодити наредних дана или месеци. Србији треба снажан председник, лидер који је спреман да доноси тешке одлуке да би народу било боље и да би сачувао животе, председник кога поштује свет и председник који је спреман да се бори за сваког од нас. Тешка времена траже храбре људе и велике лидере. То је Алекдандар Вучић. Зато Вучићев реизбор на место председника значи сигурност за Србију у временима које долазе”.

”ЗАТО, ГЛАС ЗА ВУЧИЋА НИЈЕ САМО ГЛАС ЗА ЊЕГА И ЗА СРПСКУ НАПРЕДНУ СТРАНКУ. ТО ЈЕ ГЛАС ЗА СИГУРНОСТ СРБИЈЕ“.