Вести

ДЕВЕДЕСЕТЈЕДНОГОДИШЊА БАКА МИЛИЦА СВИМ СРЦЕМ УЗ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА

Деведесетједногодишња Милица Ивановић најстарији је члан Српске напредне странке у Младеновцу. Бака Милица од оснивања странке подржава политику СНС–а и са поносом каже да није пропустила ни један страначки скуп и митинг. Активна је у Савету за пензионере и даје допринос свим активностима старијих Младеновчана. Често и данас посети млађе страначке колеге на штандовима и свим срцем подржава политику Српске напредне странке и председника Вучића.
Члан Главног одбора Српске напредне странке, Владан Глишић са својим сарадницима, посетио је бака Милицу и захвалио јој се на свим идејама, на томе што даје пример млађима, као и на несебичном доприносу који даје у промоцији политике председника Александра Вучића.
Бака Милица, некадашњи здравствени радник, захвалила се председнику Глишићу и његовим сарадницима на свим предузетим мерама током ванредног стања захваљујући којима су сачувани животи Младеновчана. Такође, позвала је све чланове и симпатизере Српске напредне странке да изађу на изборе 21. јуна и да гласају за листу број један "Александар Вучић – За нашу децу".