Вести

БРИГА О СВАКОМ ПОЉОПРИВРЕДНИКУ

Чланови Савета за пољопривреду ОО СНС Младеновац посетили су Воју Ђорђевића из МЗ Велика Крсна. Воја је успешан пољопривредни произвођач који се бави узгојем крава и у својој штали тренутно има 30 грла. Ово домаћинство се такође бави и производњом воћа, пре свега вишње и шљиве. Ђорђевићево пољопривредно газдинство је добијало субвенције и од Министарства пољопривреде и општине Младеновац, а чланови Савета за пољоприведу су искористили ову посету да овог вредног пољопривредника информишу о новим подстицајима за које може да аплицира како би још више унапредио своју производњу.
Савет за пољопривреду ОО СНС Младеновац редовно обилази пољопривредне произвођаче у младеновачким селима како би их упознао са актуелним конкурсима и помогао у вези са прикупљањем потребне документације.
Брига о сваком пољопривреднику и посвећеност у раду младеновачког Савета за пољопривреду допринела је томе да, готово сваке године, највише субвенција и подстицајних средстава остваре пољопривредници са територије општине Младеновац.