Вести

Асфалтирана улица Стари бунар у Америћу

Захваљујући сарадњи Привременог органа ГО Младеновац и Града Београда, пре непуних недељу дана почели су радови на асфалтирању младеновачких саобраћајница и локалних путева. Екипе ЈКП „Београд пут“ раде паралелно на неколико локација у општини Младеновац. Данас су и становници улице Стари бунар у Америћу коначно добили асфалт, након што су, како сами кажу, годинама газили по блату.

Према речима повереника Савета за информисање ОО СНС у Младеновцу Тање Дабић, на основу петиције становника Амерића упућене Српској напредној странци, улица Стари бунар асфалтирана је први пут након 40 година.

„Скупштина Града Београда препознала је проблем и позитивно одговорила на захтев грађана. Као што можете да видите, одговарамо на иницијативе грађана тамо где је најпотребније. Ово је само један у низу радова који ће бити завршени у наредном периоду. Иако је велика врућина ми смо сваки дан на терену и одговарамо позитивно на проблеме грађана. Младеновац је општина у којој је мало тога урађено у протеклим годинама. Ми ћемо се трудити да у наредном периоду радимо искључиво у интересу грађана и за бољитак Младеновца. Да подсетим, до сада је на иницијативу грађана и Српске напредне странке асфалтирана улица Новаци у Ковачевцу, Костадиновачка у Баташеву, улица Стари бунар овде у Америћу. Такође, приводе се крају радови у улици Мишевица у Кораћици, а у наредном периоду биће урађен пут за гробље Чупина Вода у Рабровцу“, рекла је Тања Дабић и додала да ће до краја лета бити уграђени и гасни котлови у мазутари, у улици Јанка Веселиновића 5, у насељу Драпшин.