Вести

Акција пролећног сређивања града

ЈКП “Младеновац” организовало је прву овогодишњу акцију пролећног сређивања града. Радници тог предузећа данас су очистили зелене површине у насељу „25. мај“. Запосленима су се придружили и грађани ове месне заједнице као и више од 30 активиста општинског одбора Српске напредне странке. Учешће у овој, сада већ традиционалној акцији, узели су и председник општине Младеновац, Владан Глишић, посланица у Скупштини Републике Србије, Наташа Јовановић и члан општинског Већа, Горан Спасојевић.

У данашњој акцији прикупљено је пет кубика комуналног отпада. Директор ЈКП „Младеновац“, Владета Лучић, рекао је да ће екипе тог предузећа сутра опрати улице Вука Караџића и Кнеза Лазара у насељу „25. мај“, као и улице Јанка Катића, Краља Петра Првог и Војводе Путника. Акција пролећног сређивања града биће настављена следеће недеље у месној заједници „Центар“ и на Космају.

Лучић је позвао грађане да дају допринос лепшем и чистијем граду и придруже се акцији младеновачког комуналног предузећа. Он је такође најавио да ће акција одношења кабастог смећа током наредна два месеца бити организована сваке суботе, а након тога два пута месечно. Грађани који имају кабасто смеће, треба да о тачној локацији обавесте Комунално предузеће на број телефона 8231- 422.