ПУНА ПОДРШКА ПРЕМИЈЕРКИ АНИ БРНАБИЋ

Општински одбор Младеновац најоштрије осуђује сраман филм који је емитован на телевизији N1 о председници Владе Србије, Ани Брнабић.

У недостатку политичких идеја и програма, интересне групе маскиране у самозвану опозицију принуђене су да креирају овакве “медијске” садржаје.

Насилницима који Србију упоређују са логором поручујемо да разумна и пристојна Србија никада неће насести на њихове провокације и лажи. Председници Владе, Ани Бнабић, пружамо безрезервну подршку у свему што ради за Србију. Никада лажи Ђиласових пулена неће успети да надмаше резултате Владе Републике Србије на челу са премијерком Брнабић. Узалудни су сви малициозни покушаји да се унизи рад председнице Владе. Нови путеви, болнице, школе, бољи стандард живота, резултати су које грађани виде и препознају.

Пристојна Србија никада неће подржати лаж, насиље и неморал. Из свих напада, Србија ће изаћи још јача. Предаја никада није била опција! Борићемо се и победићемо!

Општински одбор СНС Младеновац