Младеновац-општина у којој влада нестручност и непотизам

На конференцији за медије Општинског одбора Српске напредне странке Младеновац, још једном је јавност упозорена на неодговорно понашање општинске власти.

Горан Спасојевић, повереник Општинског одбора и одборник у Скупштини града Београда истакао је да је руководство општине потуно изгубило додир са стварношћу, да се проблеми у функционисању Младеновца гомилају и не решавају, и да уместо да нагомилане проблеме који су последица нестручног и неодговорног понашања власти решава, власт наставља да се бахато понаша.

„После асфалтирања путева до својих њива, председник општине Дејан Чокић је своју бахатост још једном показао на делу када је недавно награду Општине Младеновац доделио свом оцу, а да његова одлука није прошла устаљену процедуру.

Још једном су грађани Младеновца могли да се увере да руководство општину Младеновац третира као своје приватно породично власништво.

Општина Младеновац није власништво једне породице нити је власништво било које политичке странке, и нико па ни председник општине нема право да од општине прави свој приватни посед“ истакао је Спасојевић.