Саопштења

МИРКОВИЋ: ЂИЛАС БРИГУ О ДЕЦИ ИЗВРЋЕ РУГЛУ

Опседнутост, оног што је остало од ДС-а и целог СзС, Александром Вучићем данас је добила свој наставак у виду бедног покушаја да се брига о деци изврне руглу. Драган Ђилас, коловођа СзС је своју бригу о најмлађима показао када је Пионирски град отео од деце и направио себи кућу Великог брата како би своје приватно богатсво додатно увећао за још који милион евра.

Колико је бахат био када су деца у питању говори и чињеница да је оштетио 15.000 породица јер је боравак у вртићу њихове деце наплаћивао дупло, а те дугове као и дуг од 1,2 милијарде евра које нам је оставио, сада успешно враћа ова градска власт предвођена Српском напредном странком.

О безбедности и здрављу деце није мислио ни када је направио Пазл град на Бањици без иједног папира, који је затворен јер није био безбедан као ни када је пред изборе, на Звездари, отворио вртић Облачак који није био прикључен на канализациону, водоводну мрежу и који је био без грејања. Ови примери као и многи други најбоље показују како је Драган Ђилас, који је за време власти својим фирмама обезбедио више од 500 милиона евра прихода, катастрофално водио Београд и зашто заслужено носи титулу најгорег градоначелника у историји.

Изградња новог објекта за децу из Звечанске је најбољи пример одговорне политике председника Александра Вучића и Српске напредне странке која изнова доказује да су нам наша деца и наша земља увек на првом месту.

Шеф одборничке групе Српске напредне странке

Александар Мирковић