Саопштења

МИЛИЧКОВИЋ: ОБРАДОВИЋЕВА ЈЕДИНА ПОЛИТИКА ПРИМИТИВИЗАМ И ЛАЖИ

После данашњег наступа ”мудрог“ шеширџије Бошка Обрадовића нормалном човеку остаје само да се запита да ли овај некадашњи самозвани патриота и народни посланик има икога да му каже да већ увелико, навелико и једино срамоти самог себе.
Количина примитивизма, рециклираних лажи, агресије и претњи тужиоцима које је данас Обрадовић износио најбоље говори шта је једина политика коју има да понуди грађанима Србије. И зато ”мудри“ шеширџија очекује да неко по 101. пут демантује једне те исте измишљотине.
Пројекције су вам чудо ”мудри“ наш Обрадовићу. Јасно је да покушавате очајнички да убедите било кога да Ђилас није тајкун, да и дан данас не бежи као ђаво од крста од питања како је од 74.000 евра, колико је донео из Чешке, дошао за време своје власти у Србији до 25 милиона евра у некретнинама и 619 милиона промета својих фирми, да вам Бастаћ не навлачи кесе сопственим кумовима на главу, да сте распродали фабрике, оставили пола милиона људи без посла и економски опустошили Србију.
И можете сада покушавати по цео дан, понављати своје лагарије и још острашћеније се изражавати са мафија, кланови, покрали, али народ у Србији зна да говорите о себи и у себи блиским терминима.
Знамо и да вам се унутарстраначким и унутарсавез размирицама и обрачунима, по Ђиласовом диктату, не назире краја. Изгледа, 101. епизоди у серијалу ”Мора бити како Ђилас каже“ сведочимо и ових дана.
И пошто сам убеђен да је и самом Обрадовићу јасно да му наступи нису ни на нивоу шегрта код Бркића у ”Таблоиду“, једино нам остаје да се запитамо да ли му је Ђилас обећао да ће бити газда фабрике за рециклажу лажи, ако на његовом тендеру надигра остале из Савеза у измишљотинама.