Саопштења

МИЛИЧКОВИЋ: МЛАЂАН ЂОРЂЕВИЋ ЈЕ ЛАЖНИ БОРАЦ ЗА КиМ

Млађан Ђорђевић је ван сваке дилеме лажни борац за Косово и Метохију и паралелно са тим битан део свих бизнис рачуница свог кума Драгана Ђиласа.

У време када је био на власти, највећу бригу показао је управо за гомилање милиона евра на рачунима приватних фирми Драгана Ђиласа. Као саветника Бориса Тадића, у време док је био председник државе, Косово и Метохија и све гори положај српског народа у то време нису га ни најмање бринули.

Одлуке које је ова клика доносила у време док је била на власти без икакве дилеме биле су искључиво на штету српског народа и доприносиле су несумњиво смањивању суверенитета наше земље. Тако се ни данас лажни борац Ђорђевић не изјашњава о њиховом скандалозном захтеву и измештању одлучивања о КиМ из Уједињених нација у Европску унију, где је ситуација далеко неповољнија по Србију. Зато му данас када исказује лажну бригу за Косово и Метохију, упорно призивајући и прижељкујући да Србија призна такозвано Косово, нико ништа и не верује. Чак ни у родном селу.

У паници је Млађан Ђорђевић заједно са својим кумом Ђиласом и осталом братијом и тајкунима када чује тему избора, јер то значи да народ Србије одлучује. Ужасава га идеја да свој суд и о њима и о Александру Вучићу на бирачким местима дају грађани Србије. И очекивана је та паника Млађана Ђорђевића, јер се нерадници и тајкуни увек плаше воље народа.

Члан Председништва и потпредседник Градског одбора Београд Српске напредне странке

Милосав Миличковић