Саопштења

МИЛИЧКОВИЋ: ЂИЛАС ДА ДОНИРА ДЕО ПОКРАДЕНИХ МИЛИОНА

Жалосно је на шта су све спремни Ђиласовци само за пажњу и политичке поене.

Омаловажавају, вређају, исмевају и лажу о свему и свакоме ко даноноћно ради да спаси што више живота у Србији, да спасе Србију.

Ја сам запањен и шокиран безобзирношћу Ђиласа, Трифуновића, Обрадовића и њима сличних хохштаплера, јер њихова бедна пискарања, рециклирање лажи, исмевање помоћи коју нам је упутила братска Кина, омаловажавање јаких пријатељских односа председника Вучића и Си Ђи Пинга, су кап у мору њиховог лудила.

Препоручујем Ђиласу да део од оних покрадених милиона донира и купи неопходну опрему за наше медицинаре, који су на првој линији одбране од овог вируса. Нека оних 619 милиона, које је зарадио тргујући секундама, врати кроз маске, рукавице, дезинфекциона средства и респираторе.

Поручујем Ђиласовцима да се ману политичарења и странчарења, виртуелних самопромоција и да изађу на терен, да изађу међу људе и да помогну, а не да исмевају оне који ни у овако тешкој ситуацији, у време пандемије корона вируса, нису побегли у мишју рупу, већ су ту да помогну свима, да обиђу сваког човека.

Жалосно је што Ђиласу и његовим саборцима оваква ситуација служи за спрдњу, ширење мржње и омаловажавање политичких неистомишљеника.

Зато ћемо сви ми из Српске напредне странке, предвођени Александром Вучићем, наставити да будемо уз наше грађане, јер озбиљна, посвећена и јака Србија ће победити и ову пошаст.

Члан Председништва Српске напредне странке и потпредседник Градског одбора Београд

Милосав Миличковић